همکاری شهرداری تهران و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نوید بخش ارائه خدمات مناسب در زمینه های بهداشتی و درمانی برای شهروندان خواهد بود.
به گزارس سما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9 ، دکتر علی رضا مرندی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم افتتاح نخستین مرکز سلامت شهری کشور در منطقه 9 با بیان این مطلب گفت : ما در صورتی می توانیم سلامت را برای عامه مردم در هر جایی نظیر محله ، منطقه ، شهر و یا سراسر کشور تامین کنیم که از 2 اصل مهم مشارکت مردم در زمینه های برنامه ریزی ، نیازسنجی و اجرا و همچنین همکاری بین بخشی برخوردار باشیم .
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ، توان تخصصی کارشناسان وزارت بهداشت و توانمندی شهرداری تهران در زمینه اختصاص اعتبار و ارتباط با مردم را در پیشبرد اهداف تعیین شده مناسب تلقی کرد و گفت : یکی از پایه های به ثمر رسیدن برنامه ها و طرح های کلان در کشور ، همکاری بین بخشی است و شهرداری تهران تا به امروز اقدامات مناسبی را در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی نظیر شورای سلامت و سلامتیاران در سطح شهر به ثمر رسانده است و امیدوارم با تلفیق این اقدامات و برنامه های تخصصی وزارت بهداشت ، در استقرار مرکز مدیریت سلامت شهری نتایج خوبی را در منطقه 9 و سپس شهر تهران برای احاد مردم به همراه داشته باشیم و این تجربه مثبت در دیگر کلانشهرها نیز الگوبرداری شود.
مرندی یکی از اصول پیشرفت در امور را مشارکت مردم دانست و گفت : تمامی اقداماتی که از سوی دستگاه ها به انجام می رسد ، زمانی می تواند ثمر بخش باشد که از توانمندی احاد مردم بهره جویی شود و آنها خود در اجرای برنامه ها سهیم باشند و مشارکت حداکثری داشته باشند .
وی از نقش مثبت اطلاع رسانی به مردم برای حضور و مشارکت آنها در برنامه ها به نیکی یاد کرد و افزود : مردم باید از اقدامات و برنامه ها شناخت لازم داشته باشند و به آنها تفهیم شود که ارائه خدمات از جمله مرکز مدیریت سلامت شهری به چه عنوان و با چه کارکردی افتتاح شده است و بدانند مهمترین نعمت که همانا سلامتی و تندرستی است ، می تواند از همین مراکز برایشان تامین شود و با اعتماد به شهرداری تهران و وزارت بهداشت ، مشارکتی موثر و مناسب در برنامه ها داشته باشند.